Luxe Kamers
Luxe Kamers

Hotel Twente

Buitenplaats Erve Hulsbeek is een prachtig viersterren hotel in Twente. Het hotel is gebouwd in Twentse stijl en bevindt zich midden in de prachtige bossen en natuurrijke omgeving. Het hotel beschikt over meerdere luxe kamers, comfort kamers, familiekamers en een luxe sauna suite. De luxe kamers hebben openslaande deuren naar een overdekt terras. Alle kamers beschikken over een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, gratis WIFI, een zithoek en werkplek. De kamers hebben een half open badkamer met apart toilet. Een ultieme locatie om in Twente tot rust te komen!

In het aangrenzende tweesterren hotel hebben zijn veertien budgetkamers waarvan een aantal budget familiekamers. In deze eenvoudigere kamers vindt u losse boxspringbedden, badkamer met douche en toilet, flatscreen tv en gratis WIFI. De familiekamers hebben een extra kinderkamer. Deze kamers zijn ook zeer geschikt als groepsaccommodatie.

Omgeving Twente

Bent u op zoek naar een locatie waarbij je eenvoudig vanuit het hotel Twente kunt ontdekken? Buitenplaats Erve Hulsbeek is op loopafstand van recreatielandgoed Het Hulsbeek en is een vertrekpunt voor tal van fietsroutes en wandelroutes. Twente heeft erg veel te bieden op het gebied van cultuur, natuur, kunst en evenementen. Twente is dan ook met recht een toeristische trekpleister. Dicht bij Oldenzaal vindt u bijvoorbeeld de Tankenberg waar u mooi kunt fietsen en iets verder in de omgeving van Ootmarsum kunt u een openluchtmuseum, landgoederen, musea, galerieën, kunstenaars en zelfs een sterrenwacht bekijken. Bij een ontspannen verblijf in Twente hoor natuurlijk een relaxte overnachting. De medewerkers van ons hotel staan voor u klaar om meer te vertellen over het prachtige Twente!

Reserveer direct

 

Reserveer direct en profiteer altijd van de laagste prijs. Via onze website kunt u ons hotel in Twente rechtstreeks boeken en bent u verzekerd van de laagste prijs! U ontvangt direct na uw reservering een bevestiging per mail. Ook is het mogelijk om direct een tafeltje in ons restaurant te reserveren. Ga hiervoor naar onze restaurant pagina.

Kom langs en ontdek Twente!

Reserveer een kamer